vineri, 25 aprilie 2008

Lumina

Sunt obsedat de lumină, de capacitatea ei de a organiza spaţiul. Sunt momente în care lumina se materializează, poate fi modelată, curge, se insinuează, se lipeşte de obiecte, devenind o parte a lor. Vă invit să priviţi câteva imagini în care personajul principal este lumina.








5 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua, domnule Gheorghe.

Am descoperit de curand un artist timisorean ale carui fotografii imi plac foarte mult.

Permiteti-mi sa va recomand un link si in special primele trei fotografii de aici, avand, asa cum spuneati, ca personaj principal lumina: http://www.sorinonisor.ro/oameni/1/

Anonim spunea...

Vă mulţumesc pentru adresă. Este, fără îndoială, de admirat.

Anonim spunea...

Mioara, l-am trecut în blogroll. Marită să fie cunoscut şi de alţii.

Anonim spunea...

Intr-adevar merita cunoscut. L-am pus si eu in propriul blogroll atunci cand am descoperit site-ul. Interesul publicului pentru acest nume nu pare insa foarte mare. Intr-un fel nu ma mir. Horia Blidaru a caracterizat, la un moment dat, foarte corect aceasta lume a blogurilor. Oamenii intra ca intr-un fast food, consuma ceva rapid, de preferinta usor si pleaca spre alte destinatii. Am observat si eu ca exista un apetit mai ridicat pentru barfe, rautati, comentarii de dragul comentariilor, superficiale sau neavizate, si, mai rar, interes si rabdare pentru postari mai lungi si comentarii consistente sau macar de bun-simt. Dar nu e o problema. Aceia pe care ii intereseaza arta fotografica vor accesa acest link.

Ma bucur ca va plac aceste fotografii, domnule Gheorghe. Va doresc o seara buna.

Anonim spunea...

Sper sa va placa si peisaje surprinse artistic din Irlanda:

http://www.beautiful-ireland-photo.com/photographs.gallery.htm

Tara de vis...