joi, 30 iunie 2011

Pasajul Pipera-Barbu Văcărescu




Începe să prindă contur definitiv pasajul Pipera-Barbu Văcărescu. În zonă e cea mai dementă circulaţie din Bucureşti, în momentul ăsta. Iar dacă plouă e şi mai şi! Acum pasajul ar fi trebuit să fie terminat. Dar nişte idioţi portocalii au întrerupt finanţarea, ca să-i pună tălpi lui Oprescu. De parcă ei n-ar trăi în oraşul ăsta. Dar când ai girofar, şi te mai însoţeşte şi Poliţia Comunitară, ca pe şeful consilierilor PDL, Călin Murg, ce-ţi pasă de ceilalţi?!  

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pe linia autobuzului 112 erau doua puncte''nodale'':intersectia de la Baneasa si cea de la Pipera-B.Vacarescu.Amandoua vor fi rezolvate in curand prin deschiderea pasajului din zona statiei de metrou Aurel Vlaicu.Daca si eventualele semafoare vor fi corelate functie de trafic(lucru deficitar la pasajul Baneasa)atunci cele doua lucrari vor deveni cele mai rentabile din ultimii ani.

Constantin Gheorghe spunea...

Sper şi eu. Numai că, vezi, lucrurile se împut în celălalt capăt al noului pasaj. Bucureştii au nevoie de investiţii masive, făcute în acelaşi timp, şi evident, cu cap. Dacă se poate...